Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

EVC Advocaten BVBA
  
Adres:Molenstraat 52 - 54
Postcode:2018
Plaats:Antwerpen
  
Telefoon:03/241.05.41
Fax:03/241.05.40
Website:http://www.evclaw.com

INFORMATIE

Het Kantoor is in zijn huidige vorm werkzaam sedert 1982 en sedert 2005 als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA.

Als middelgroot kantoor met gepersonaliseerde cliëntenbinding zijn de advocaten, naast de algemene praktijk, vooral werkzaam in het domein van het vennootschaps- en mededingingsrecht en het bouwrecht als onderdeel van het meer algemeen handels- en verbintenissenrecht.

Het kantoor is zeer vertrouwd met de begeleiding van ondernemingen in moeilijkheden, saneringen en procedures inzake de wet op de continuïteit van de ondernemingen (WCO), het algemeen insolventierecht en het bijzonder faillissementsrecht met inbegrip van het daaraan verbonden familierecht en strafrecht. Daaruit volgen ook de materies van het verzekeringsrecht, de aansprakelijkheidsvorderingen en het arbeidsrecht.

Het kantoor is eveneens actief in het domein van de intellectuele eigendom en de uitbouw van het milieurecht.

Meerdere medewerkers genoten bijkomende opleidingen of hadden ervaringen in de privésector.

In de uitbouw van haar activiteiten werd een netwerk ontwikkeld van specialisten in aanverwante en complementaire materies voor een online samenwerking. Het kantoor is de geprivilegieerde huisadvocaat van verschillende ondernemingen.

Het kantoor is lid van EU-LEX IPG (International Practice Group), een netwerk waarin advocaten en accountants van diverse nationaliteiten elkaar vinden o.m. in zesmaandelijkse conferenties, evenals van Belgavoka, een nationaal netwerk van advocaten met leden in alle arrondissementen.

Deze samenwerkingsverbanden laten ons toe om over de arrondissementele en internationale grenzen heen ons cliënteel steeds dezelfde accurate dienstverlening aan te bieden.

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Advocatenkantoren.be
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly