Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Ad Verlaw Advocaten
  
Adres:Filips de Goedelaan 11
Postcode:8000
Plaats:Brugge
  
Telefoon:050-320707
Fax:050-320750
Website:http://www.adverlaw.be

INFORMATIE

Ad Verlaw Advocatenkantoor is een multidisciplinair kantoor, ontstaan in 1988. Op dat ogenblik hebben een aantal advocaten beslist om hun jarenlange balie-ervaring te bundelen. Dit met een duidelijk doel voor ogen: een doorgedreven specialisatie en taakverdeling om een optimale dienstverlening aan de cliënt aan te bieden.

Wij bestaan actueel uit vijf vennoten-advocaten met elk onderscheiden specialisaties. Bijstand wordt gegarandeerd door drie vaste medewerkers-advocaten en twee advocaten-stagiairs.
Teneinde onze dienstverlening te optimaliseren, heeft het kantoor er bewust voor gekozen om te investeren in een uitgebreide bediendestaf. Ons kantoor telt vier bedienden, waaronder een boekhouder.
Voorts investeert het kantoor voortdurend in een eigen documentatiedienst en in de permanente bijscholing van haar advocaten en medewerkers.
Er wordt bovendien gebruik gemaakt van de meest moderne technologieën en communicatiemiddelen.
Het kantoor wordt aldus gedragen door een efficiënte en doordachte structuur, waardoor wij in staat zijn de kantoorkosten substantieel te beperken.
Onze gedegen aanpak maakt overigens ook dat wij in de loop der jaren een goede verstandhouding opgebouwd hebben met de magistratuur.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Advocatenkantoren.be
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly