Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Honoré & Gits Maatschap van Advocaten
  
Adres:President Kennedypark 4A
Postcode:8500
Plaats:Kortrijk
  
Telefoon:056-222901
Fax:056-222202
Website:http://www.honore-gits.be

INFORMATIE

Honoré & Gits is een onafhankelijk advocatenkantoor dat full service dienstverlening aanbiedt.

Een team van meer dan 15 advocaten staat paraat om u bij te staan in verschillende juridische domeinen en dit zowel voor het verlenen van advies, het begeleiden van onderhandelingen als het voeren van procedures.

Het kantoor tekent voor een pragmatische, doelgerichte en snelle aanpak van uw probleem. Persoonlijk contact met de cliënt en bereikbaarheid van de advocaat staan hierbij centraal. Doorgedreven specialisatie in verschillende domeinen van het recht samen met ervaring in verschillende economische sectoren, gegroepeerd binnen één kantoor, resulteert in een globale geïntegreerde aanpak van uw dossier.

De advocaten van het kantoor werken in zeer nauw overleg met elkaar samen, zodat complexe dossiers in al hun onderdelen kunnen worden behandeld.

Het kantoor verleent haar diensten aan zowel particulieren, als aan KMO's en beursgenoteerde ondernemingen uit binnen- en buitenland.

Het kantoor is lid van het EUROJURIS netwerk, een netwerk van advocaten binnen Europa, en heeft ook daarbuiten uitstekende contacten voor het opvolgen van uw dossiers.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Advocatenkantoren.be
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly