Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Advocatenkantoor Goossens
  
Adres:Van Gervenstraat 1
Postcode:9120
Plaats:Beveren
  
Telefoon:03-7509460
Fax:03-7509464
Website:http://www.goossensadvocaten.be

INFORMATIE

Als u zoekt naar kwaliteit die zich uit in grondigheid en service, als u integriteit belangrijk vindt en wilt weten waar u aan toe bent, dan komt u vanzelf bij ons terecht.

Ons kantoor heeft een specifieke ervaring en deskundigheid in de persoonsgebonden materies zoals personen- en familierecht, echtscheidingsrecht, familiaal vermogensrecht, strafrecht, huurrecht, verkeersrecht en erfenissen en nalatenschappen.
We vinden het hierbij belangrijk te vermelden dat u ook voor het uitwerken en begeleiden van echtscheidingen in onderlinge toestemming bij ons terecht kan.

Door opleiding en voortdurende bijscholing hebben wij eveneens bijzondere affiniteit en ervaring verworven met het ondernemingsrecht, zoals verbintenissen- en contractenrecht, vennootschapsrecht en arbeidsrecht.
Ook het nazicht en de opmaak van uw verkoops- en factuurwaarden en het invorderen van uw onbetaalde facturen doen wij voor u.

Wij streven er altijd naar u een zo breed mogelijke service te verlenen.
Dit betekent dat wij - wanneer een zaak dit toelaat - alle mogelijkheden om een lange en dure gerechtelijke procedure te vermijden zullen benutten. Indien dat ook is wat u wenst natuurlijk. Een minnelijke regeling of onderhandelingen tussen partijen om een zaak buiten de rechtbank tot een goed einde te brengen, zijn dan aangewezen opties.
Ook wanneer een gerechtelijke procedure nodig is, besteden wij bijzondere aandacht aan het in kaart brengen van de zaak. Het is ons uitgangspunt dat het verwerven van diepgaand inzicht in het probleem de belangrijkste stap is om adequate juridische oplossingen te kunnen uitwerken.
Wat uiteindelijk de meest aangewezen aanpak is, wordt in samenspraak met de cliënt bepaald. Ervaring leert ons dat niet enkel de zaak, maar ook de cliënt die op ons beroep doet daarin recht gedaan moet worden.

Ook de aanrekening van onze erelonen gebeurt uiterst transparant : Bij de eerste consultatie delen wij u mee welk uurtarief wij in uw dossier zullen hanteren. Voor de facturatie werken wij met een uniek systeem van maandelijkse afrekeningen. Op de laatste dag van elke maand worden de in die maand gepresteerde uren afgerekend en bezorgen wij u een gedetailleerd overzicht van prestaties en onkosten. Zo kan u op elk ogenblik volgen wat wij voor u hebben gedaan en wordt U nooit verrast door een onverwachte factuur.

De meeste mensen nemen niet voor hun plezier een advocaat onder de arm. Als het dan toch nodig is om beroep te doen op de diensten van een raadsman, dan maakt u maar liefst een goede keuze. Wij zijn zeker dat deze website u daarbij zal kunnen helpen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Advocatenkantoren.be
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly