Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Advocatenassociatie Wiemeersch Steyaert De Donder
  
Adres:Sint-Gillislaan 36
Postcode:9200
Plaats:Dendermonde
  
Telefoon:052-215857
Fax:052-224113
Website:http://www.juralex.be

INFORMATIE

 De associatie is een gegeven dat uitgaat van het principe dat de advocatuur als dienstverlening zo optimaal mogelijk moet functioneren.

Eind 1986 waren de drie generaties, Mr. Luc Wiemeersch, Mr. Luc Steyaert en Mr. Vincent De Donder, samen om de bespreking aan te vatten omtrent de werkwijze van associatie welke zou worden aangenomen.

Het principe stond quasi onmiddellijk vast.

Na de diverse mogelijkheden te hebben onderzocht kwamen zij tot het besluit dat enkel een full association de echte realisatie van het project en de doelstelling kon invullen.

Vandaar dat op 1 februari 1988 de advocatenassociatie Wiemeersch Steyaert De Donder werd opgericht met het statuut van een coöperatieve vennootschap.

Als vennoten fungeerden sedert de start Mr. Luc Wiemeersch, Mr. Luc Steyaert en Mr. Vincent De Donder.

Op 30 september 2007 trad Mr. Luc Wiemeersch, na 50 jaar advocatuur waarvan meer dan 19 jaar in de associatie, uit als vennoot.

Zijn opvolger, Mr. Bruno Wiemeersch, startte in 1997 als stagiair en fungeerde sedert 2000 als vaste medewerker in de associatie.

Ook de overige vijf medewerkers, Mr. Gerrit Dauwe, Mr. Ewoud De Vidts, Mr. Lieven Van Caenegem, Mr. Charlotte De Belie, Mr. Ineke Veirman en Mr. Liesbet Debaveye zijn allen als stagiair gestart en hebben thans, hetzij nog dit statuut, hetzij werden zij aanvaard als medewerker.

Het voordeel van deze affectio, waarbij elkeen in het kantoor, ook de trouwe administratieve medewerkers, een belangrijke rol invult, is dat deze vorm van samenwerking ten goede komt aan het cliënteel en bedoeld is om de taak van de advocatuur optimaal, efficiënt en accuraat te kunnen vervullen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Advocatenkantoren.be
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly